Ekox Second ChanceTM – annamme laitteille uuden mahdollisuuden

Ajatus Ekoxista syntyi kesällä 2015. Olemme molemmat toimineet ympäristöasioiden parissa monia vuosia ja tuntui kovin hullulta, ettei elektroniikkaromua hyödynnetä Suomessa uusiokäyttöön samalla tapaa kuin esimerkiksi Sveitsissä tai Yhdysvalloissa. Elektroniikkaromua syntyy kuitenkin maassamme 150 000 tonnia vuosittain. Se on ympäristöllemme melkoinen kuormitus.

Ekoxin ytimessä on kestävä kehitys

Miksi heittää pois toimivaa? Koneiden ja laitteiden käyttöikä on paljon pidempi kuin luullaan. Huoltamalla uusiokoneet saavat uuden elämän – ne pelastavat monta pientä yritystä, tilapäistä laitetarvetta ja tiukkojen määrärahojen tilannetta. Tätä laitteiden uutta elämää korostamaan syntyi tuotemerkkimme Second ChanceTM.

Päämäärämme on selkeä: haluamme olla merkittävä toimija toimisto- ja esitystekniikkalaitteiden uusiokäytön edistäjänä ja nostaa uusiokäytön määrän 60 %:n meille tulleista laitteista. Kunnostamme ja huollamme laitteet, jotka sitten myymme tai vuokraamme eteenpäin. Kustannustehokkailla uusiolaitteilla kannustamme yrityksiä ja yhteisöjä kohti kestävää kehitystä.

Yhteisvastuuta ja hyviä tekoja

Haluamme liiketoiminnallamme myös kehittää yhteiskuntaa. Ensimmäinen kehityskohteemme on nuorten kouluttautuminen ja teimmekin yhdessä Vantaan Ammattioppilaitos Varian kanssa sopimuksen, jossa tuemme oppilaitoksen toimintaa.

Mitä kaikkea voimmekaan yhdessä saavuttaa! Haluatko kuulla lisää tai jutella yhteistyömahdollisuuksista?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Nina ja Marko Palmu – Ekox Finland Oy